Persberichten

Politie zoekt getuigen straatroof Regenboogbuurt

Op de Siennastraat is een 21-jarige vrouw uit Almere van haar smartphone beroofd. De politie zoekt de nog onbekende verdachte, de smartphone van het slachtoffer en vraagt om tips.

De vrouw loopt maandag 28 december 2015 rond 19.30 uur over de Siennastraat. Ze hoort dat er een iemand op haar af komt rennen. Ze gaat aan de kant, want ze denkt dat het iemand is die haast heeft. Als er dan een man langs haar rent, voelt ze dat hij haar telefoon uit haar hand graait en ziet ze hem ermee wegrennen.De vrouw gaat achter de man aan. Hij rent richting de busbaan die naar de Seizoenenbuurt gaat. Als ze net over de Evenaar zijn, verliest ze hem uit het zicht. De telefoon die hij meenam is een zachtroze Samsung Galaxy Note 3 met een zachtroze kleur. Er zat een goudkleurig hoesje omheen met een vlinder erop.

Signalement

  • man
  • donkere huidskleur
  • slank postuur
  • droeg zwarte kleding
  • had een zwarte capuchon over zijn hoofd
  • droeg een gewatteerde jas tot op de heupen.

Vragen

  • Heeft u iets van deze straatroof gezien?
  • Weet u misschien wie de verdachte is?
  • Is de gestolen zachtroze Samsung Galaxy Note 3 met het goudkleurige hoesje erom met een vlinder erop u voor een zacht prijsje te koop aangeboden?

Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *