Nieuws

Verkeershinder na kop-staart aanrijding Hogering

Donderdagochtend heeft het verkeer op de Hogering veel last gehad van een kop-staart aanrijding tussen twee auto’s.

Rond 08:15 uur botste een automobilist ter hoogte van de Karperweg op zijn voorligger. De inzittenden van beide voertuigen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Omdat één rijstrook was afgesloten ontstond er een flinke file vanuit Almere Buiten richting Almere Stad. Nadat agenten één van de betrokken auto’s in de berm hadden geduwd kon het verkeer langzaam op gang komen. Een berger heeft beide auto’s mee genomen.

Een gedachte over “Verkeershinder na kop-staart aanrijding Hogering

  • Het verkeer was vlak na de aanrijding erg ontregeld en de dienstdoende agent leidde het verkeer om met pionnen. Wat gebeurt er op dat moment met de flitskast? Als je namelijk omgeleid word kun je niet meer zien of het licht op rood staat of niet.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *