Keukenbrand op het Grevelingenpad

Op het Grevelingenpad in Waterwijk is zaterdag aan het eind van de middag brand ontstaan in de keuken van een woning. De brand kon snel worden geblust. Een ambulance is ter plaatse gekomen om enkele bewoners te controleren.

Het vuur is volgens de brandweer waarschijnlijk ontstaan in een airfryer. Deze stond onder de afzuigkap, waardoor deze ook vlam heeft gevat. De apparatuur is door de brandweer uit de woning gehaald.

De aanwezige bewoners werden door ambulancepersoneel gecontroleerd, omdat zij rook hadden ingeademd. Zij hoefden niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. In het huis waren ook twee katten aanwezig. Deze zijn door de brandweer uit de woning gehaald.

Stichting Salvage is in kennis gesteld om de bewoners te helpen met het herstel en de afwikkeling van de schade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *