Kort nieuws

Politie Almere Buiten ontmoeten? Dat kan!

Vrijdag en zaterdag houdt de politie een evenement op het Globeplein in het centrum van Almere Buiten. “De politie Almere Buiten Hout komt naar u toe!”

De politie vind contact met bewoners belangrijk, daarom nodigen zij iedereen uit om langs te komen.

Het event begint op vrijdagmiddag vanaf 15:00 tot 21:00 (niet tussen 18:00 en 19:00 uur). Er is onder andere een Mobiel Media Lab aanwezig. Het is mogelijk om preventieadvies te krijgen en in gesprek te gaan met medewerkers en leiding van de basiseenheid.

Zaterdag pakt de politie groter uit. Vanaf 09:00 tot 17:00 uur staan er meerdere politievoertuigen en een springkussen voor de kinderen. Ook is het mogelijk om op de foto te gaan met een politieagent! De leden van het Facebookteam zijn ook aanwezig.

Bekijk voor het complete programma de Facebookpagina van Politie Almere Buiten Hout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *