Nieuws

Snelheidscontrole A27: 17% van de auto’s reed te hard

A27 minder overtredingen; toch meer controleBinnenkort krijgen meer dan 1000 automobilisten een bekeuring op de mat. 17 procent van de gecontroleerde auto’s reed harder dan de toegestane snelheid op de A27.

De politie heeft naar aanleiding van veel klachten donderdag tussen 09:45 en 14:15 uur extra gecontroleerd op de A27 ter hoogte van de wegwerkzaamheden. In totaal passeerden er 5950 auto’s. 1010 automobilisten reden te hard en krijgen binnenkort de bekeuring thuisgestuurd. De politie noemt het percentage van 17 procent schrikbarend en zegt dat er meer controles zullen volgen.

7 gedachten over “Snelheidscontrole A27: 17% van de auto’s reed te hard

 • Sorry maar soms is het echt te gek voor woorden! Ik reed/rijd daar altijd netjes 70 (omdat het daar moet). Nu moest ik inhalen rijd ik 77 km en krijg een boete van 62 euro!!!! Sorry vind dit buiten proporties

  Beantwoorden
  • Norwaysess

   @ Ann. nee idioot dat je bent, je rijdt toch te hard? dus boete. Je hebt te een laag IQ om dat te snappen.

  • Moet je maar niet harder gaan en niet inhalen

  • Hoe weet je nu al dat je een boete hebt als ze gister pas geflitst hebben?

 • Eigen schuld moet je niet inhalen 70 km is 70 km klaar!! ?

  Beantwoorden
  • Inhalen vind ik logisch als je b.v. achter een vrachtauto rijdt of naderd, daar wil je toch zeker niet achter hangen ?? Waar is dan je overzicht ?? Vind het trouwens ook heel fijn als andere weggebruikers vlot inhalen, dit gebeurt in 90% van de gevallen NIET, dit stagneert direct het overige verkeer dat ook graag wil inhalen ! Meestal makkelijk van afstand al te herkennen aan de lange rits auto ’s op de linker rijstrook “daar rijd weer zo’n kluns die met 101 km/pu een paar vrachtwagens inhaalt ” .

 • Ichimachi

  @norwaysess…’je hebt te een laag IQ’….??? begin bij jezelf zou ik zeggen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *