Persberichten

Onbekende man fotografeert kinderen in Almere Buiten

Politie logoAfgelopen zondag heeft een onbekende man foto’s gemaakt van twee kinderen in Almere Buiten. Dit gebeurde in de Eilandenbuurt en de Oostvaardersbuurt. De man vertelde één van de kinderen dat hij geld zou geven. De politie werd na het voorval gewaarschuwd en heeft met diverse eenheden gezocht in de omgeving. De man werd echter niet meer aangetroffen. De politie wilt graag met de man in contact komen om te vragen wat zijn beweegreden hierachter is.

 

Update 11 augustus 2015: De man is aangetroffen door de politie. De recherche heeft de zaak in onderzoek. 

2 gedachten over “Onbekende man fotografeert kinderen in Almere Buiten

 • Emilio Ziere

  Ik denk dat ik deze man zojuist (rond half 11) gezien heb tijdens het hardlopen in de oostvaardersbuurt. Hij fietste langs ons en stopte even later om foto’s te maken ( van de natuur dit keer). Dit was op de fietsbrug over de buitenring waarmee je de oostvaardersplassen in gaat nabij dat natuur centrum.
  Hij had ditmaal dan een korte groenige broek aan en een vaag rood shirt (dus niet knalrood). Of het deze man is geen idee maar het is vlakbij eilandenbuurt natuurlijk en voldoet aan het signalement want hij had volgens mij ook zwart stekeltjeshaar. Of hij indisch was heb ik niet goed kunnen zien.

  Dit is alles wat ik kan zeggen.

  Beantwoorden
 • Ik vind niet leuk want mijn 7 zonen spelen altijd buiten in eilandenbuurt

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *