Kort nieuws

Auto arrestatieteam zwaar beschadigd bij aanhouding verdachte

Een voertuig van het arrestatieteam is maandagavond bij een aanhouding op de Muziekdreef zwaar beschadigd geraakt. Ook de auto van de verdachte liep behoorlijk wat schade op.

Rond 19:00 uur reden de voertuigen van het arrestatieteam op de Muziekdreef om een verdachte aan te houden. Het arrestatieteam viel eerder die middag een woning aan de Workumstraat binnen nadat het vermoeden bestond dat hij zich daar bevond. Na de inval bleek echter niemand in de woning aanwezig te zijn. Bij de aanhouding raakten de beide voertuigen elkaar waarna de auto van het arrestatieteam in de naastgelegen struiken tegen een boom tot stilstand kwam. De auto van de verdachte raakte dusdanig beschadigd dat verder rijden niet mogelijk was.

De verdachte kon worden ingerekend. Ondanks de schade raakte er bij de aanrijding / aanhouding niemand gewond. Het verkeersongevalsteam van de politie heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding.

8 gedachten over “Auto arrestatieteam zwaar beschadigd bij aanhouding verdachte

 • Tsja….Wel een beetje kloterig….eerst laat je de verdachte ontsnappen uit de workumstraat…en daarna rij je ook nog de dienstauto aardig in de prak….verdient niet echt de hoofdprijs.
  Heb de heren van de zogenaamde arrestatieteams wel vaker meegemaakt…denken dat de hele wereld van hun is en draaien soms een beetje door…..jammerlijk en het kost ons allen ook nog….

  Beantwoorden
  • Gaby Does

   Misschien eerst een goed lezen Nonnie….. verdachte is niet ontsnapt uit de woning maar was niet aanwezig.
   En er wordt in dat vakgebied sowieso nooit een hoofdprijs verdient.

 • Nou Gaby…er is eerst met de man door een onderhandelaar met hem in dat huis gesproken; hij was dus wel degelijk aanwezig maar wist als een Houdini te ontsnappen…dus moet jij misschien jezelf wat beter op de hoogte brengen van nieuwsfeiten voordat je zo hoog van de toren blaast…en trouwens iedereen stond erbij en keek ernaar…..hij leek die Mexicaan wel….en nee geen hoofdprijs maar de heren denken vaak dat de hele wereld om hun draait bij hun acties….en zeker niet altijd terecht….

  Beantwoorden
  • Beste Nonnie. Volgens mij heb je ervaring en dan gaat het niet goed met je. Doe dat werk maar eens een tijdje, dan praat je wel anders.

 • Staat in de krant dus is het een feit Nonnie??
  Denk dat iemand van de politie meer inside info heeft dan jij, denk je ook niet?

  Beantwoorden
 • Nonnie, de verdachte was al weg toen de politie ter plaatse kwam. Echter getuigen verklaarden dat hij nog in de woning zat.
  Een verdachte kan echt niet ontsnappen als de woning is omsingeld.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *