Persberichten

Gewelddadige overval op winkel Kruisstraat

Op donderdag 14 december is een winkel aan de Kruisstraat in Haven overvallen. De verdachten zijn gevlucht en de politie zoekt getuigen.

Rond 17.15 uur kwam een melding van een gewelddadige overval. Twee onbekende jongens kwamen de winkel binnen en bedreigden de medewerkers met een mes. Uiteindelijk gingen ze er met een onbekend geldbedrag en goederen vandoor. De verdachten zijn weggevlucht via de parkeerplaats aan de achterzijde van de winkel.  De politie werd gealarmeerd en startte direct een onderzoek.

Signalementen
Verdachte één is een jongeman van ongeveer 1,80 meter lang. Hij heeft een slank tot ielig postuur. Hij droeg een zwarte korte gewatteerde jas en een zwarte broek. Verder droeg hij een bivakmuts en stoffen handschoenen.

Verdachte twee is een jongeman met een slank postuur. Hij is ongeveer 1.70 a 1.75 meter lang. Hij was duidelijk kleiner dan verdachte één. Ook hij was helemaal in het zwart gekleed en droeg een donkere korte jas. Hij had een groot slagers-/kapmes bij zich.

De politie vraagt getuigen zich te melden bij de recherche in Almere via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 dan wel www.meldmisdaaadanoniem.nl of via het tipformulier.

2 gedachten over “Gewelddadige overval op winkel Kruisstraat

  • Deze is wel heel erg.
    Niet alleen staat er niet bij of de daders blank/getint/anders waren, er staat niet eens bij welke winkel het is. Kan je net zo goed zeggen: “Er is iets gebeurd in Almere, heeft u iets gezien, meld het dan alstublieft.”

    Beantwoorden
  • Samantha

    Al het goed is, gaat dit over de intertoys in Almere haven. Tegenover de vomar. Liep er toevallig langs toen dit aan de gang was. Hoop dat ze de daders te pakken krijgen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *