Nieuws

Vermiste Joris gevonden in Amsterdam

Politie RegenboogbuurtDe politie heeft zojuist bekend gemaakt dat de sinds maandag vermiste Joris door een oplettende passant in Amsterdam is gevonden. Hij werd maandag voor het laatst gezien op de Bonairepier in de Eilandenbuurt. Zijn hond werd later die nacht weer gevonden. Eerder vandaag werd er nog een uitgebreide zoekactie in het Beatrixpark gehouden. Dit leidde echter tot geen resultaat.

De politie van Almere Buiten bedankte op haar Facebookpagina iedereen die heeft geholpen bij de zoektocht:

Goed nieuws, Joris is in goede gezondheid aangetroffen. Vandaag 29 juli, heeft een oplettende passant, Joris zien lopen op station Amsterdam Centraal. De passant herkende Joris via de oproep op Facebook en waarschuwde gelijk de politie.

Iedereen bedankt voor het uitkijken en het delen. Super ook dat de oplettende passant aangeeft Joris via de foto van Facebook te herkennen. Geeft alleen maar weer aan hoe mooi Social media kan werken.

Namens de ouders en de politie Almere Buiten, allemaal bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *