Kort nieuws

Letsel bij aanrijding door verloren aanhanger

Op de Hogering is zaterdagmiddag rond kwart over drie een persoon gewond geraakt bij een aanrijding. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk, maar naar het zich laat aanzien is een auto achterop een aanhanger gebotst die van het trekkende voertuig was losgeschoten.

Ter hoogte van de verkeerslichten bij de Karperweg, op de rijbaan richting Stad, troffen de gealarmeerde hulpdiensten de aanhanger aan, die precies bij de verkeerslichten tegen de vangrail stond. Net voorbij de kruising stond een auto met schade aan de achterbumper. Achter de aanhanger stond een auto die aan de voorzijde flink was beschadigd. Een berger heeft zowel de aanhanger als de auto die erachter stond meegenomen.

Eén persoon is gewond geraakt. Deze is door een ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *