Kort nieuws

Autobrand bij werkzaamheden A27

Woensdagochtend moesten de hulpdiensten in actie komen voor een autobrand op de A27.

Rond elf uur reed een automobilist met zijn auto vanuit de richting van Huizen naar Almere. Net na de Stichtsebrug ging het mis. Tijdens het rijden ontstond er een brandlucht en rook. De bestuurder zette direct zijn auto stil. Al snel bleek dit de juiste keuze te zijn toen er vlammen onder de motorkap vandaan kwamen. De brandweer heeft de auto snel weten te blussen, maar kon niet voorkomen dat deze van voren compleet uitbrandde.

Omdat vanwege de werkzaamheden geen vluchtrook aanwezig is stond de brandende auto nog op de rijbaan. Daarom heeft de politie samen met Rijkswaterstaat de weg afgesloten. Nadat een berger de auto had afgesleept kon de rijbaan weer worden vrijgegeven.

Foto`s: Lucas Mol / Gooinieuws

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *