Nieuws

Felle brand in woning Stedenwijk

Woensdagavond omstreeks 23.30 uur is er brand uitgebroken in een woning aan de Workumstraat in Stedenwijk.

De brand is op de bovenverdieping van de woning uitgebroken en breidde zich snel uit. Een buurtbewoner heeft de brand gepoogd te blussen met een brandblusser, dit lukte echter niet. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen en had de brand, door het blussen met blusschuim, snel onder controle. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de betrokkenen te controleren op eventuele verwondingen. Eén slachtoffer is uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht.

De oorzaak van de brand is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *