Persberichten

Dronken vrouw met acht kinderen de weg op

Controle op verkeer en criminaliteit in Almere Buiten-9De politie heeft in de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 juli een vrouw aangehouden, omdat zij onder invloed in haar auto reed. De politie trof acht kinderen in de auto aan.

Rond 00.35 uur kreeg de politie een melding dat een persoon onder invloed in een auto ter hoogte van de Spectrumdreef zou rijden. Agenten zagen de auto op de Terracottastraat rijden en gaven de bestuurster een stopteken. De 31-jarige vrouw uit Almere was zichtbaar onder invloed en was niet in staat om een blaastest op straat af te leggen. In de auto zaten acht kinderen. De vrouw werd voor een ademanalyse meegenomen naar het bureau.

Onderweg naar het politiebureau begon de vrouw zich te verzetten waarna de agenten op de A6 hebben moeten stoppen om haar onder controle te krijgen. Eenmaal aangekomen op het politiebureau was dit opnieuw nodig. Ook op het bureau was de vrouw na drie keer nog steeds niet in staat een ademanalysetest af te leggen. Zij werd voor verder onderzoek ingesloten op het bureau.

De politie heeft zich om de kinderen bekommerd en deze op het adres van de vader afgeleverd. Tevens zal voor alle kinderen een zorgmelding worden opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *