Persberichten

Jongen mishandeld en beroofd op het Burgerspad

PolitiemotorOp vrijdagavond 19 juni is een 17-jarige jongen op het Burgerspad beroofd van zijn bezittingen.

Om 22.40 uur kreeg de politie de melding dat een jongen eerder die avond was beroofd. Het slachtoffer vertelde de agenten dat hij rond 22.15 uur was beroofd op het fietspad vanuit Almere Stad West naar Almere Haven toe, op het Burgerspad, vlak voor een viaduct. Daar fietste de jongen en zag hij plotseling twee jongens op hem af komen. De verdachten blokkeerden de weg en dwongen het slachtoffer onder bedreiging van een wapen om spullen af te staan. Ook sloegen ze het slachtoffer. Op de fiets van het slachtoffer (een grijze Batavus herenfiets) zijn de verdachten weggereden in de richting van Almere Haven.

Signalementen

Verdachte 1: jongeman van rond de 17 jaar oud, donkere huidskleur, ongeveer 175 cm lang, normaal tot dun postuur, heel kort zwart haar (tot geen haar), ovaal gezicht.

Verdachte 2: jongeman van rond de 17 jaar oud, donkere huidskleur, ongeveer 170 cm lang, normaal tot atletisch postuur, droeg een vest met capuchon over zijn hoofd.

Uw tip

Bent u getuige geweest van deze straatroof of weet u hier meer van? Heeft u de grijze Batavus ergens gevonden? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie in Almere, via tel: 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Een gedachte over “Jongen mishandeld en beroofd op het Burgerspad

  • spuugzat ben je toch dat zooitje tuig en alles maar nederland binnen halen. wanneer word de regering eens wakker

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *