Kort nieuws

Ongeluk voorkomen door tijdige ontdekking sink hole

Op het C. van Eesterenplein werd maandagmiddag in de rijbaan een klein sink hole ontdekt.

Onder de bestrating was een sink hole ontstaan van zo’n vijftig centimeter doorsnede en een armlengte diep. Groot genoeg om schade te kunnen veroorzaken, mocht er een (zwaar) voertuig inrijden. De politie heeft de straat afgezet, waarna een gemeenteambtenaar ter plaatse is gekomen.
Deze heeft een aannemer laten komen om het probleem op te lossen. De aannemer heeft de bestrating verwijderd, het gat met zand opgevuld en de bestrating weer teruggeplaatst. De afzetting is vervolgens weer opgeheven.
De oorzaak kon zo 1-2-3 niet worden gevonden. Er zal nog een nadere inspectie worden uitgevoerd in het riool en het regenwaterafvoersysteem onder de straat, om te kijken of daar de oorzaak ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *