Nieuws

Twee gewonden en meerdere aanhoudingen na steekpartij Esplanade

Op de Esplanade in het centrum van Almere heeft maandagavond een steekincident plaatsgevonden. Twee personen raakten daarbij gewond. De politie heeft drie personen aangehouden.

Maandagavond rond 20:30 uur heeft een steekincident plaatsgevonden op de Esplanade. De politie heeft drie verdachten aangehouden en is nog op zoek naar een vierde persoon. Twee slachtoffers zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Op de Esplanade staat tot en met maandagavond de kermis. Het is niet duidelijk of het steekincident op het kermisterrein heeft plaatsgevonden. Vorige week moesten handhavers en de politie ingrijpen na onregelmatigheden op en rondom de kermis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *