Kort nieuws

Auto belandt op zijn dak op Kombuis

Zaterdagavond is op de Kombuis in Noorderplassen een auto op zijn dak beland. De auto kwam uit de richting van de Boegdreef en reed in de richting van het Grootzeil. In een bocht verloor de bestuurster de macht over haar voertuig. De auto raakte hierbij over de kop en kwam op de andere weghelft op het dak tot stilstand.

Bij het ongeval waren verder geen andere voertuigen betrokken. De bestuurster kwam er zonder verwondingen vanaf. Vanwege het ongeval was de Kombuis in de richting van de Boegdreef enige tijd afgesloten. Diverse voertuigen reden langs de afzetting waardoor een berger langer moest wachten voordat hij met zijn werkzaamheden kon beginnen. Nadat de auto weer rechtop stond en op het bergingsvoertuig was geplaatst kon de weg weer snel worden vrijgeven.

2 gedachten over “Auto belandt op zijn dak op Kombuis

  • als de politie goed had opgelet hadden ze geweten dat niemand meer Noordeplassen uit kwam. Volgende x mischien een omleiding bedenken waarbij we de wijk uit kunnen.

    Beantwoorden
    • Pris, via de marszeil en de Galjootweg had je eruit gekund. Ken je wijk.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *