Persberichten

Man met hennepstekken aangehouden

46-NBR-6Een 27-jarige man uit Breda is dinsdag 19 mei aangehouden. In zijn auto troffen agenten dozen met hennepstekjes aan.

Agenten voerden rond 11.40 uur op een carpoolplaats langs de A6 ter hoogte van Almere-Buiten een controle uit. Bij het aanspreken van de 27-jarige bestuurder roken de agenten een henneplucht. Zij zagen dat diverse kartonnen dozen op de achterbank stonden en in het koffergedeelte lagen. Als verklaring van de henneplucht meldde de bestuurder soms een jointje te roken.

Hennepstekjes in dozen

De agenten vertrouwden zijn uitleg niet en keken in een doos en zagen dat daarin hennepstekjes zaten. Hierop werd de bestuurder aangehouden en de auto afgesleept naar het politiebureau voor nader onderzoek. Na telling ging het in totaal om veertien dozen met daarin 2000 hennepstekjes. De man werd ingesloten en onderzoek tegen hem wordt voortgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *