Persberichten

Man van telefoon beroofd door twee gewapende mannen

PolitielogoEen 20-jarige man is in de nacht van donderdag 5 december op vrijdag 6 december in Almere beroofd door twee onbekende mannen.

De man uit Almere zat rond 01.30 uur in zijn auto voor een woning op de Pieter de Hooghstraat. Het slachtoffer stond op het punt naar huis te rijden toen een onbekende man zijn portier opentrok. Deze man greep naar zijn mobiele telefoon, maar het slachtoffer wist zich te verdedigen. Toen hij zag dat een tweede man, buiten de auto, een vuurwapen gelijkend voorwerp op hem richtte stond hij zijn telefoon af. Bij de worsteling kreeg hij een klap op zijn hoofd. De twee daders gingen er met zijn mobiele telefoon vandoor. Het slachtoffer had een lichte verwonding en hoefde derhalve niet naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Aan getuigen van deze beroving wordt verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *