Nieuws

Ramkraak gepleegd bij geldautomaat Wim Kanplein

In de vroege ochtend van vrijdag 6 december is een ramkraak op een pinautomaat in Almere gepleegd.

Na een melding vrijdagmorgen rond 04.30 uur gingen agenten naar het Wim Kanplein. Daar zagen zij een auto in brand staan voor een pinautomaat, die volledig vernield was. De brandweer, die kort daarna arriveerde, heeft de brand geblust. Diverse getuigen vertelden dat zij het voertuig tegen het pand hebben zien rammen. Daarna zagen zij een scooter met daarop 3 personen wegrijden richting Muzepark. De politie zocht de omgeving af, ook met behulp van een politiehelikopter, maar trof geen verdachten aan. Of er iets is buitgemaakt, is niet bekend. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

De politie heeft al met meerdere getuigen gesproken, maar roept getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze plofkraak, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto 1-4 Friedlander
Foto 5-7 Erik van Hulst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *