Persberichten

Net geoogste hennepkwekerij geruimd in Eilandenbuurt

politieOp zondagmiddag 26 januari is in een woning in Almere een pas geoogste hennepkwekerij aangetroffen.

Agenten troffen rond 15.00 uur een pas geoogste hennepkwekerij aan in een woning aan de Bornholmstraat. Nadat de agenten hadden aangebeld en er niet werd opgedaan, kregen zij toestemming van de hulp-officier van justitie om de woning te betreden. Daar troffen zij op de eerste etage van de woning twee ruimtes aan die waren ingericht als hennepkwekerij. Er stonden plantenbakken waaraan te zien was dat circa 450 planten net geoogst waren.

Geruimd

De stroom bleek illegaal afgetapt, waarna medewerkers van Nuon de stroom afsloten en de elektriciteitsmeter in beslag namen. De kwekerij en de bijbehorende apparatuur zijn geruimd. Onderzocht wordt wie de eigenaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *