Kort nieuws

Drie auto’s betrokken bij aanrijding op Noorderdreef

Dinsdagochtend heeft er een aanrijding met drie auto’s plaatsgevonden op de Noorderdreef bij de stoplichten van de A6/Oude Waterlandseweg. De aanrijding ontstond nadat een automobilist van baan verwisselde en dit door een andere automobilist te laat werd opgemerkt. Een derde automobilist knalde hier vervolgens achterop. Meerdere personen zijn door het ambulance personeel nagekeken op verwondingen. Voor zover bekend hoefde er niemand naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse heeft onderzoek gedaan naar het ongeval en ter plaatse een reconstructie gemaakt. Het verkeer ondervond enige hinder, doordat er maar één rijstrook beschikbaar was. Een berger heeft twee auto’s afgesleept.

Foto 1-2: Friedlander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *