Nieuws

Auto belandt op zijn kop bij ongeval Buitenhoutsedreef

Bij een ongeval op de Buitenhoutsedreef is dinsdagmiddag een auto op zijn kop beland. Bij het ongeval raakte niemand gewond. 

Het incident vond rond 15:00 uur plaats in de bocht tussen de Haasweg en de Gladioolweg. Twee automobilisten kwamen in de bocht met elkaar in botsing. De bestuurder van het bestelbusje week vervolgens uit naar de berm. Het busje rolde vervolgens van het talud naar beneden en kwam op zijn kop tot stilstand. Ambulancepersoneel heeft meerdere personen gecontroleerd, maar niemand hoefde uiteindelijk naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Vanwege het ongeval was een gedeelte van de Buitenhoutsedreef in de richting van de Tussenring tot circa 16:45 uur afgesloten. Een bestuurder van een vrachtauto negeerde de afzetting en ontving daarvoor een bekeuring. Een bergingsbedrijf is heeft beide voertuigen weggesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *