Kort nieuws

Schaap uit water gered

De brandweer heeft afgelopen zaterdag in Almere Haven een schaap gered dat in het water terecht was gekomen. Passanten op een bootje waren getuige van het incident en schoten direct te hulp.

In het water langs het Pedersenpad zagen passanten rond 20:15 uur een schaap in het water zwemmen. Het bleek dat het schaap vanaf de kant in het water was gevallen en niet in staat was om op eigen kracht weer aan wal te komen.

Vanwege het gewicht van het dier slaagden de passanten er niet in om het schaap aan de kant te krijgen. Daarom werd besloten om de brandweer in te schakelen. Met hulp van de brandweerlieden stond het schaap al snel weer veilig op het droge.

Foto’s: Nancy Halsema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *