Persberichten

Gewonden na massale vechtpartij op Rooseveltweg

Politiepers

Bij een vechtpartij tussen twee groepen jongeren zijn dinsdagmiddag 7 april twee jongens gewond geraakt. Het gaat om een twee Almeerders van 20 en 17 jaar. Twee verdachten zijn aangehouden, 16 en 17 jaar oud en eveneens afkomstig uit Almere. Omstreeks 14.00 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij op de Rooseveltweg. Circa 25 personen zouden met elkaar op de vuist zijn gegaan. Daarbij zou zijn geslagen met fietskettingen en riemen. Uit onderzoek is gebleken dat de groepen al langer een conflict hebben met elkaar.

Beide slachtoffers moesten met een ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt nader onderzoek in naar de toedracht en de achtergrond van het incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *