Kort nieuws

Eenzijdig ongeval Buitenring-Tussenring

Op de aansluiting van de Buitenring en de Tussenring is zondagmiddag tegen half drie een eenzijdig ongeval gebeurd. Door onbekende reden is de bestuurder van een auto op de verbindingsweg van de Buitenring naar de Tussenring de macht over het stuur kwijtgeraakt en tegen een lichtmast gereden. Door de kracht van de aanrijding is de lichtmast omgevallen en de auto is naast de weg beland.

Een ambulance is ter plaatse geweest, maar het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt. De auto raakte zodanig beschadigd dat deze door een berger moest worden afgevoerd. De verbindingsweg vanaf de Buitenring naar de Tussenring moest daarvoor korte tijd worden afgesloten.

Foto’s: Jos van der Lelie

Een gedachte over “Eenzijdig ongeval Buitenring-Tussenring

  • Zoals gewoonlijk daar, meerdere keren per jaar ligt er wel iemand aan de binnenkant van de berm.

    Er zit een soort hobbel in het laatste stukje, overstuur je daar dan ben je de sjaak en breekt je achterkant uit…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *