Nieuws

Pyromaan slaat opnieuw toe in Regenboogbuurt

Pyromaan slaat opnieuw toe in RegenboogbuurtIn de nacht van zaterdag op zondag jl. is de brandweer uitgerukt voor een schuurbrand aan de Karmozijnhof in de Regenboogbuurt. Hier zouden drie kliko`s en een schuurtje vlam hebben gevat, zo meldt omroep Flevoland. Ook in de nabijgelegen Oostvaardersbuurt zijn deze nacht een tweetal ondergrondse containers uitgebrand.

Het is de laatste maanden vaak raak in de Regenboogbuurt, vandaar dat HV-Almere.nl een overzichtskaart heeft gemaakt van alle recente branden, die mogelijk het werk zijn van de pyromaan. Voor zover bekend doet de politie onderzoek naar de diverse branden. Het is onduidelijk wat de status van dit onderzoek is.

Heeft u informatie over de reeks branden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Op de inhoud van de kaart is onze disclaimer van toepassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *