Persberichten

Straatrover aangehouden

politie persDe politie heeft een 41-jarige man uit Almere aangehouden die verdachte wordt van het plegen van een straatroof.

Woensdagmiddag rond 12.50 uur kreeg de politie een melding dat een straatroof had plaatsgevonden bij een winkel aan de Regisseurstraat.

Een 21-jarige man verklaarde net te zijn beroofd van zijn telefoon en geld. Een 63-jarige man die getuige was van dit incident en de dader aansprak werd ook bedreigd. Vervolgens ging de dader ervandoor. Gealarmeerde agenten spraken beide slachtoffers en zij konden een goede beschrijving geven. Via cameratoezicht werd gezien dat de verdachte was weggefietst in de richting van de Staatsliedenwijk. Agenten hebben de man vervolgens op het Leeuwardenplein aangehouden. De fiets waarop de verdachte reed, bleek gestolen en is inbeslag genomen. De politie doet verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *