Persberichten

Drietal inbrekers betrapt aan Kimwierde

politiebureauDankzij een alerte getuige heeft de politie in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 april een inbreker kunnen aanhouden. Het gaat om een 21-jarige Amsterdammer. Twee andere verdachten wisten te ontkomen.

Omstreeks 03.35 uur kreeg de politie een melding van een buurvrouw dat ze gerommel hoorde aan de voordeur van een flatwoning aan de Kimwierde. Agenten gingen er op af. Toen ze bij het juiste portiek kwamen, zagen ze ineens drie mannen wegrennen.

Achtervolging

Eén van de verdachten kon na een korte achtervolging worden aangehouden in een achtertuin. De twee anderen renden weg in de richting van de dijk. Een agent ging achter ze aan, maar verloor de mannen uiteindelijk uit het oog. Andere agenten zochten de omgeving nog af, maar troffen de verdachten niet meer aan.

Nader onderzoek

Na onderzoek aan de woning bleek dat de verdachten niet binnen zijn geweest. Nader onderzoek wordt ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *