Persberichten

Man beschoten in bedrijfspand Vlotbrugweg; politie zoekt getuigen

PolitielogoDe politie onderzoekt een schietincident dat plaatsvond op donderdag 23 april in een bedrijf aan de Vlotbrugweg. Er raakte niemand gewond.

Rond 01.45 uur kregen agenten een melding van een incident in een bedrijf, waarbij zou zijn geschoten en twee mannen waren betrokken. Diverse agenten stelden een onderzoek in. De twee mannen werden niet meer aangetroffen. Het slachtoffer, dat bij het schietincident was betrokken, betrof een 25-jarige man uit Almere. Hij raakte niet gewond. Hij deed later aangifte op het bureau. Rechercheurs van de Forensische Opsporing verrichtten sporenonderzoek.

 

Informatie melden

Van de twee mannen is een summier signalement bekend. Het zou gaan om twee negroïde mannen tussen de 30 en 40 jaar oud. De politie komt graag in contact met getuigen van het incident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via de website van M. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *