Kort nieuws

Vrachtwagencabine uitgebrand in Literatuurwijk

Zondagavond is er in de Literatuurwijk een vrachtwagen uitgebrand. Dit gebeurde rond half 12 in de Jaap Ter Haarstraat. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de cabine van de vrachtwagen volledig werd verwoest. Meerdere buurtbewoners hebben glasgerinkel gehoord en één of meerdere personen op een scooter zien wegvluchten. In het kader van het onderzoek heeft de politie deze getuigen gehoord en een verklaring opgenomen.

Een gedachte over “Vrachtwagencabine uitgebrand in Literatuurwijk

 • kimberly

  omg dat is me vaders auto.
  me ouders waren net naar bed .
  en ik was nog op hoorden ik opeens kei hart gebonk .
  ik had me vader wakker gebeld omdat ik bang was.
  me vader heeft het toen eerst zelf proberen te blussen maar het werd alleen maar groter en groter .

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *