Persberichten

Tweetal aangehouden na stelen krat bier

Zaterdagavond rond 18.30 uur zijn twee jongens van 19 jaar aangehouden voor het stelen van een krat bier valkbij een Chinees restaurant op de Grote Markt. Medewerkers van het Chinese restaurant waren goederen aan het overladen toen zij zagen dat een donkere auto met twee personen erin stopte, een kratje bier wegnamen en vervolgens weer wegreden.

De werknemers noteerden het kenteken en belden direct de politie. Met de gegevens van de auto werd het tweetal opgespoord en korte tijd later aangehouden. Tegen de twee Almeerders is proces-verbaal opgemaakt. Het kratje bier wordt teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Zij zijn na verhoor en onderzoek heengezonden en kunnen een boete van justitie verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *