Persberichten

Verdachte vast na vernieling en bedreiging met mes

Een 23-jarige man uit Almere is zondagavond aangehouden nadat hij op de Perzikstraat een bloemenbak vernielde en een buurbewoner, die hem er op aansprak, bedreigde met een mes. De verdachte is ingesloten. De afhandelunit van Basiseenheid Almere handelt de zaak af.

Rond 23.45 uur rukten agenten naar de Perzikstraat uit nadat een 112 melding berichtte over een bedreiging met een mes. Op de Perzikstraat bleek dat een buurtbewoner een voorbijganger had betrapt op het vernielen van een bloembak. Toen hij de man er op aansprak ontstond al snel een woordenwisseling en kreeg het slachtoffer enkele klappen. Vervolgens trok de verdachte een mes en bedreigde hij de buurtbewoner. De twee mannen renden vervolgens om een auto heen die eveneens werd beschadigd. Agenten hielden de man met het mes aan. De buurtbewoner liep enkele schaafplekken op en heeft aangifte gedaan terzake vernieling, mishandeling en bedreiging. Verwacht wordt dat de verdachte vandaag in verzekering wordt gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *