Persberichten

PinkBoB doelwit van gauwdieven

Een 43-jarige Almeerse is woensdagmiddag slachtoffer geworden van gauwdieven die het kennelijk specifiek op haar PinkBoB hadden gemunt. De tas van de vrouw bleek te zijn doorzocht echter de dieven hadden een splinternieuwe smartphone, geld en pinpassen ongemoeid gelaten maar de onlangs verkregen PinkBoB was verdwenen.

De Almeerse, die werkzaam is op een school in Almere, ontdekte tot haar grote schrik dat ze haar tas met inhoud onbeheerd in de buurt van de school had laten staan. Toen ze bij haar tas terugkwam lag deze op de grond en bleek door de dieven te zijn doorzocht. Ondanks dat er in de tas diverse kostbare goederen zaten ontbrak alleen de PinkBoB. De vrouw heeft zich bij de politie gemeld voor de diefstal. Er is nog geen zicht op mogelijke daders. Om het leed van de vrouw te verzachten is eenmalig een nieuwe PinkBoB aan de vrouw gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *