Persberichten

Man aangehouden na bedreiging met een vuurwapen

Woensdagochtend alarmeerde een man via 112 de politie nadat hij door een andere man in de omgeving van de Pinksterbloemweg werd bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Meerdere politie-eenheden gingen op de melding af en zochten de omgeving af. In de Agavestraat werd de verdachte aangehouden en zijn woning doorzocht. De recherche van basiseenheid Almere heeft de zaak in onderzoek.

Even na 11.00 uur deed een man melding van bedreiging met mogelijk een vuurwapen. De verdachte was inmiddels weg maar een kenteken van een mogelijk gebruikt voertuig leidde de agenten naar de Agavestraat. In een woning werd de verdachte op basis van een goed signalement aangehouden. Direct na de arrestatie van de man volgde huiszoeking. Bij de doorzoeking werden drie verboden steekwapens aangetroffen en in beslag genomen. Er werd geen vuurwapen aangetroffen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van bedreiging.

De recherche heeft de zaak in onderzoek. De verdachte is na verhoor, onderzoek en opmaken proces-verbaal heengezonden. Los van de bedreiging zal de man zich voor de drie verboden steekwapens moeten verantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *