Persberichten

Bromfietser na achtervolging gepakt voor diefstal

Een 22-jarige bromfietser uit Almere is woensdagavond na een achtervolging aangehouden als verdachte van diefstal cq heling van een bromfiets, gevaarlijk rijgedrag en rijden zonder rijbewijs. De bromfiets waar de verdachte op reed bleek in Almere te zijn gestolen. De zaak is in onderzoek bij de afhandelunit van de basiseenheid Almere. De verdachte is in verzekering gesteld en zit vast.

Een surveillerende agent zag nabij het Muzenpark een bromfietser rijden zonder helm, zonder kentekenplaat en een bijna kale bromfiets. Bij het zien van de politie gaf de bromfietser gas en probeerde hij via groenstroken, busbaan, trottoirs en stegen aan de politie te ontkomen. Nabij de Billy Holidaystraat gooide de verdachte de bromfiets van zich af en zette hij het op een lopen. De verdachte verstopte zich in een tuin aan de Nat King Colestraat maar werd door agenten ontdekt en aangehouden. De bromfiets bleek te zijn gestolen en is in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *