Kort nieuws

Drie gewonden bij scooterongevallen in Filmwijk en Hoofdstedenbuurt

Zaterdagmiddag zijn in totaal drie personen gewond geraakt bij twee aanrijdingen waar scooters bij waren betrokken. Rond half twee ontstond een aanrijding tussen een auto en een scooter op de Cinemadreef en tegen drie uur gebeurde een soortgelijk ongeval op de Kalenderweg.

Op de Cinemadreef kwamen een auto en een scooter frontaal met elkaar in botsing ter hoogte van het Peter Sellershof. Hierdoor kwam de bestuurster van de scooter op de motorkap en tegen de voorruit van de auto terecht. Zij is met verwondingen door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bij de aanrijding op de Kalenderweg zijn twee berijders van een scooter lichtgewond geraakt toen zij in botsing kamen met een auto. De aanrijding gebeurde op de kruising met de Moskoustraat. Op deze kruising zijn al vaker aanrijdingen gebeurd. Beide berijders van de scooters raakten lichtgewond en zijn in een ambulance behandeld. Zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Zowel de scooter als de auto raakten licht beschadigd. De politie heeft geassisteerd bij het invullen van het schadeformulier voor de verzekering.

Foto’s 1 t/m 3: Cinemadreef. Foto’s 4 t/m 6: Kalenderweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *