Persberichten

Getuigenoproep: Man neersteken bij poging tot diefstal laptop

Man gewond na steekpartij Wipmolenweg (1)Zaterdagavond 21 februari 2015 steekt een man die een te koop aangeboden laptop van twee broers uit Almere wil afpakken één van hen met een scherp voorwerp bij een woning aan de Wipmolenweg. De politie zoekt de nog onbekende verdachte.

De broers willen de laptop van één van hen aan een geïnteresseerde verkopen. De drie treffen elkaar rond 21.45 uur op straat. De koper rukt de laptop uit de handen van één van de broers en er ontstaat een vechtpartij. Er vallen over en weer klappen. Dan gaat de verdachte er rennend vandoor in de richting van de Seizoenenbuurt. De oudste broer wil achter hem aangaan, maar als hij zijn jongere broer hoort zeggen dat hij is gestoken, bekommert hij zich eerst om hem. De verdachte weet in de tussentijd te ontkomen.

De laptop blijft achter, maar het slachtoffer is ernstig gewond geraakt. Hij blijkt meerdere malen gestoken en direct worden de ambulance en politie gewaarschuwd. Ook komt er een traumahelikopter bij. Nadat de man is gestabiliseerd, brengt een ambulance hem naar het ziekenhuis, waar hij wordt opgenomen. Eén van de steekwonden is zo diep, dat het slachtoffer een klaplong heeft opgelopen.

De verdachte heeft bij de vechtpartij ook rake klappen opgelopen en volgens de broers moet hij zeker aan zijn gezicht gewond zijn. Mogelijk is dat dus iemand opgevallen.

Signalement
Verdachte:

 • man
 • lichtgetinte huidskleur
 • leeftijd 25 tot 30 jaar
 • lengte rond de 1,80 meter
 • normaal postuur
 • droeg een zwart ski-jack
 • had een donkere muts op.

Vragen

 • Heeft u iets van de vechtpartij gezien?
 • Heeft u gezien waar de verdachte heen is gevlucht?
 • Weet u misschien wie de verdachte is?

Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Een gedachte over “Getuigenoproep: Man neersteken bij poging tot diefstal laptop

 • waarom verbaast dit mij niet , wat een kwal opsluiten dat tuig.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *