Kort nieuws

Gewonde na woningbrand Literatuurwijk

Zaterdagavond rond 20.15 uur zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een melding van een woningbrand aan de J.J. Slauerhoffstraat in de Literatuurwijk.

De brandweer is met twee bluseenheden en een hoogwerker ter plaatse gekomen, omdat er mogelijk nog een slachtoffer in de woning zou zijn. Het slachtoffer is door de politie en brandweer opgevangen en later overgedragen aan het ambulancepersoneel. Zij werd vervolgens naar het Flevoziekenhuis vervoerd.

De brandweer heeft geen bluswerkzaamheden hoeven verrichten, omdat de brand bij aankomst al was gedoofd. De woning werd wel door de brandweer geventileerd om de rook te verdrijven. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *