Persberichten

Auto-inbreker ontkomt niet aan politiehelikopter

politie heliOp zaterdagavond 7 maart kreeg de politie een melding van een auto-inbraak op het Scoutingpad. De gevluchte inbreker werd gearresteerd na inzet van een politiehelikopter.

Rond 20.35 uur meldde de eigenaar van een geparkeerde auto dat er was ingebroken en dat er een camera was gestolen. De auto-inbreker moest nog in de buurt zijn en bevond zich vermoedelijk in het Vroege Vogelbos. De politiehelikopter werd verzocht ter plaatse te komen die het bos afzocht met een warmtebeeldcamera. Tevergeefs trachtte de man zich te verstoppen achter een boom. Assisterende politie-eenheden werden door de bemanning van de helikopter naar de bewuste plek geleid. De verdachte, een 34-jarige inwoner van Almere, werd gearresteerd en ingesloten. Hij bleek nog in het bezit te zijn van de gestolen camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *