Nieuws

Automobilist botst tegen boom op Buitenring

Een automobilist is donderdagavond tegen een boom gebotst op de Buitenring. De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 21:20 uur vond er op de Buitenring een eenzijdig ongeval plaats. De bestuurder van een auto reed in de richting van Almere Stad en verloor circa 300 meter voor de rotonde bij het natuurbelevingscentrum de macht over het stuur. De auto kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand.

De brandweer heeft de deur aan de bestuurderszijde van de auto moeten wegknippen om de bestuurder te bevrijden. Het slachtoffer is met onbekend letsel met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat de precieze toedracht is geweest is niet bekend.

Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept. Vanwege het ongeval was de weg enige tijd afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *