Nieuws

Pakketbezorger beroofd in Tussen de Vaarten

Maandagmiddag is een pakketbezorger beroofd door een onbekend persoon.

Rond 17.00 uur wilde de bezorger op de Jan Steenstraat een pakket afleveren toen een man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp hem bedreigde en het pakket afpakte. Nadat hij de spullen buit had gemaakt ging hij ervandoor. Getuigen gaven aan dat er mogelijk een mededader was die op de uitkijk stond in een steeg tussen Johannes Vermeerstraat en het Jeroen Boschplantsoen. Of deze persoon iets met de beroving te maken heeft wordt onderzocht. Bij de straatroof raakte niemand gewond. Politieagenten hebben met hulp van een speurhond in de omgeving gezocht, maar de verdachte werd niet meer aangetroffen.

Uw tip!

Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u de dader gezien toen hij wegvluchtte? Uw informatie kan van belang zijn voor het onderzoek en kunt u doorbellen naar recherche Almere via 0900-8844.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *