Nieuws

Overval op elektronicazaak Brouwerstraat

Dinsdagochtend probeerden twee mannen versterkers mee te nemen uit de elektronicazaak Ruad Hifi aan de Brouwersstraat. Dit lukte niet en de daders vluchtten op een witte scooter.

Rond 09.50 uur kwam de melding dat twee personen probeerden versterkers mee te nemen uit een HiFi winkel. Ze hadden medewerkers bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Waarschijnlijk kregen ze die niet mee op de scooter waarop ze vluchtten en lieten de versterkers achter. Op de scooter reden ze in de richting van de Wagemakersbaan en het Giethoornpad. Direct werd een onderzoek gestart en in de omgeving naar de daders gezocht. Niemand werd aangetroffen.

Uw tip!

De eerste verdachte is een man met een blanke huidskleur, tussen de 20 en 25 jaar oud en ongeveer 1.90 meter lang met een fors postuur. Hij droeg een lichte broek en donkere jas en had een petje op. Zijn gezicht was bedekt met een donkere sjaal. De tweede verdachte is tussen de 20 en 25 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang met een smal postuur. Hij droeg een lichte blauwe broek en een donkere jas tot op de heupen waarvan hij de capuchon over zijn hoofd getrokken had. Hij had zijn gezicht bedekt.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *