Persberichten

Meisje (15) van fiets beroofd

politiebureauDinsdagmiddag 27 januari is een 15-jarig meisje aan de J.S. Bachweg beroofd van haar fiets. De politie is op zoek naar de daders.

Rond 12.50 uur reed de 15-jarige Almeerse over het fietspad aan de J.S. Bachweg, nabij het bruggetje, toen ze voelde dat haar fiets aan de achterkant werd vastgehouden. Toen ze omkeek zag ze dat een jongeman van rond de 18 jaar oud met een donkere huidskleur) haar fiets vasthield. De jongen was in het gezelschap van twee andere jongens met een donkere huidskleur. De jongeman die haar fiets vasthield zei dat ze haar fiets los moest laten. Het meisje deed dit en rende hard weg.

Tips

De fiets is van het merk Gazelle, type Primera met een opvallende roze bel met bloemetjes. Was u getuige van deze straatroof? Of heeft u de man(nen) gezien in combinatie met deze fiets? Neemt u dan contact op met de politie in Almere via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *