Persberichten

Inbreker klemgereden na inbraak

PB_0006In de nacht van zondag 22 op maandag 23 februari vond een inbraak plaats in een woning aan de Populierenstraat. Een alerte getuige nam een verdachte situatie waar en belde direct de politie. Mede dankzij deze melding konden agenten later die nacht, in de omgeving van Amstelveen, de inbreker aanhouden.

Rond 02.30 uur kreeg de politie melding van een heterdaadsituatie op de Populierenstraat. Een getuige had het vermoeden dat werd ingebroken bij een woning. Agenten snelden er naartoe en stelden inderdaad vast dat er was ingebroken. Omdat de inbreker er vermoedelijk in de auto van de bewoners vandoor was gegaan, werd er in de omgeving uitgekeken naar deze auto.

Aanhouding

Agenten in de omgeving van Weesp keken ook uit naar de gestolen auto en rond 03.00 uur zagen zij deze rijden op de snelweg A1, richting Amsterdam. Samen met collega`s van eenheid Amsterdam is de auto klemgereden. De bestuurder van de auto, een 29-jarige man uit Castricum, werd aangehouden op verdenking van diefstal. Hij zit vast voor verhoor en nader onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *