Nieuws

Ontruiming woning ‘Bunkerboy’ Waterwijk

Dinsdagochtend tussen 9 en 10 uur hebben een deurwaarder en de politie een woning aan het Zwinpad in de Waterwijk bezocht voor ontruiming. De bewoner heeft een conflict met de bank. Op social media vroeg hij aandacht voor zijn zaak, omdat hij van mening is dat het beslag op zijn huis onterecht is. Om een statement te maken heeft hij zijn huis aan de buitenkant beklad met leuzen en zijn woning van binnen gebarricadeerd. Voor eten en drinken was hij volledig afhankelijk van buurtbewoners en bekenden.

De deurwaarder en politie zijn op dit moment in het huis. Er worden veel spullen die als barricade dienden uit het huis gehaald. De bewoner is op dit moment bezig om spullen te verzamelen die hij wil meenemen. De ‘inval’ is geweldloos verlopen. Er staat een grote container klaar om zijn spullen te vervoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *