Persberichten

Straatroof op Vrijmark mislukt, dader lost schot

Zondagavond omstreeks 23:30 uur vond een poging staatroof plaats op de Vrijmark. Een 21-jarige man uit Almere en een 20-jarige vrouw uit Amsterdam zaten daar op een bankje toen zij werden bedreigd door een man met een vuurwapen. De bedreigde man weigerde zijn tas af te geven en na een korte worsteling vluchtte de dader. Tijdens zijn vlucht lostte de verdachte een schot. Niemand raakte gewond. Forensisch onderzoekers zijn ter plaatse geweest om sporenonderzoek te verrichten. Hierbij is ook en speurhond ingezet. Diverse getuigen zijn gehoord en de politie heeft een buurtonderzoek gedaan. De districtsrecherche Zuid leidt het onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *