Nieuws

Politie voert ‘donkere dagen offensief’ in Almeerse wijken

De politie voert de laatste tijd een zogenaamde DDO (donkere dagen offensief) in Almeerse wijken waar veel overlast, criminaliteit en inbraken zijn. Het doel van de actie is om preventief in de wijk aanwezig te zijn en diverse controles uitvoeren om misdaad te voorkomen.

Maandag en dinsdag werd er in Muziekwijk Noord intensief toezicht gehouden en gecontroleerd. Automobilisten die de wijk in wilden rijden werd gevraagd waarom zij de wijk in willen gaan. Bij twijfel stelde de politie een nader onderzoek in, bijvoorbeeld om te kijken of iemand inbrekersgereedschap bij zich heeft. In de avond werd er een drugdealer aangehouden die ook gestolen goederen bij zich had. Of de controles nog meer resultaat hadden is niet bekend.

Een gedachte over “Politie voert ‘donkere dagen offensief’ in Almeerse wijken

  • Ben blij dat dit zo gebeurd. Het voelt toch veiliger als er controle is in de buurt. Ga aub door met deze controles!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *