Persberichten

Snoepwinkel overvallen in winkelcentrum Almere Buiten

Woensdagmiddag 21 november rond 13.30 uur heeft een onbekende man een overval gepleegd op een snoepwinkel gevestigd aan het Globeplein.

De man had een wapen bij zich en eiste geld van het personeel. Een medewerkster heeft een onbekend gebleven geldbedrag uit de kassa meegegeven, waarna de dader er vandoor ging en het personeel hevig geschrokken achterliet.

Na de melding voerden rechercheurs een onderzoek uit en hoorde in de zaak diverse getuigen. Bij de overval raakte niemand gewond. Districtsrecherche Zuid is op zoek naar meer getuigen. Heeft u die dag op het Globeplein iets gezien dat mogelijk te maken kan hebben met deze overval, neem dan contact op met Districtsrecherche Zuid via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *