Persberichten

Twee verdachten aangehouden voor schietincident Stedenwijk

De recherche van Almere heeft twee verdachten aangehouden die mogelijk betrokken zijn geweest bij een schietincident in de omgeving van de Delftstraat van 24 oktober jl.

De twee verdachten uit Almere werden respectievelijk woensdag 14 november en maandag 19 november aangehouden. Op 24 oktober was al een verdachte aangehouden. Alle drie de verdachten zitten nog vast.

Eerder gebracht bericht:

Op woensdagochtend 24 oktober vond er een schietincident plaats. Een verdachte is aangehouden. Omstreeks 00.45 uur kreeg de politie de melding van een schietincident welke had plaatsgevonden in de omgeving van de Delftstraat. Agenten stelden direct een onderzoek in en op de Hollandsedreef werd een man aangehouden bij zijn auto, die later in beslag werd genomen. De recherche heeft een onderzoeksteam samengesteld (ART22) en onderzoekt het schietincident. Het onderzoeksteam (divisie recherche ART 22) is op zoek naar getuigen in deze zaak.

Mensen die informatie hebben over de schietpartij worden gevraagd te bellen met 0900-8844, divisie recherche. Anoniem informatie doorgeven kan ook! Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *